Eren Bülbül’ün maneviyatı Mehmetçiğin yanında!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Ferhat Gedik hatırasına bugün başlatılan Eren Operasyonu’nda görev alan Mehmetçik için, “Allah, yiğitlerimizi mansur ve muzaffer eylesin!” dedi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, başlatılan operasyon ile ilgili yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye; güçlü bir devlet, kararlı bir hükümet ve milletinin asil ruhuyla gücüne güç katmaya devam edeceği gibi, gelecek nesillere de umut olacaktır. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan uhdesinde, İçişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliği/koordinasyonuyla Jandarma ve Emniyet Teşkilatı ile Güvenlik Korucuları’nın katılımından oluşan 1.071 Personel ve 72 TİM ile iç güvenlik operasyonu kapsamında “Eren-1 Tendürek Operasyonu” başlatıldı.  Kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve aziz milletimizin selameti adına cansiperane görev ifa eden koç yiğitlerimizi Cenab-ı Allah mansur ve muzaffer eylesin.”

Mehmetçiğin mesajı net!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Terör Örgütü’nü bu kış, mağaralarda yalnız bırakmayacağımızı söylemiştik. Şehidimiz Eren Bülbül’ün maneviyatını yanımıza alarak, cesaretini cesaretimize kattık” şeklindeki ifadeleriyle operasyonunun başladığını duyurmasının ardından, PKK’ya kış operasyonuna başlayan Mehmetçik fırlatılan ilk roketlerin üzerine ‘Unutmadık, unutmayacağız, İyi ki varsınız Eren Bülbül – Ferhat Gedik” yazarak, net bir mesaj verdi.

Bir cevap yazın