Doğayı korumaya da ‘SÖZ’ümüz var!

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı ‘Bugün fidan, yarın geleceğe nefes ağaçlandırma seferberliğine Söz Gazetesi de destek verdi. 11 Kasım, saat: 11.11’de gerçekleşen kampanya kapsamında, bu yıl 11’nci yayın hayatını dolduracak olan Söz Gazetesi, Belen’deki ağaç dikim töreninde her bir kuruluş yıldönümü için 3 ağaç dikerek, 33 ağaçla geleceğe nefes oldu.

‘Daha söyleyecek çok sözümüz var’ sloganıyla 23 Kasım 2009’da SÖZ Gazetesi ile başlayan ve www.sozgazetesi.com.tr internet portalı ile devam eden gazetenin İmtiyaz Sahibi Şehmus Aslan,  11. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla hem kendi, hem SÖZ Ailesi adına daha yeşil ve yaşanabilir bir Hatay için Belen’de düzenlenen törende fidanları toprakla buluştururken, “İlk gün verdiğimiz ‘SÖZ’ gibi, doğayı korumaya da SÖZ’ümüz var” dedi.

Yoğun gündem arasında okurlarına yazılarıyla nefes aldıran, geleceğe nefes olmak ve sonraki nesillere en güzel mirası bırakmak amacıyla da Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ‘Geleceğe nefes’ ağaç sahiplenme kampanyası ile 35 adet fidan sahiplenen Şehmus Aslan, Hatay il genelindeki orman yangınlarında ciddi kayıplar yaşanan bölgelerdeki izlerin silinmesi, ağaca, ormana, ormanın içindeki canlılara ve doğaya verilen önemin göstergesi olarak fidan dikmenin önemine dikkat çekti.

Bir cevap yazın