Filyasyon Takip Kurulu belediyede toplandı

İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği’nin talimatları doğrultusunda oluşturulan ‘ İskenderun Filyasyon Çalışmaları Takip Kurulu’ istişare toplantısını, Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirdi.

Daha çok videokonferans yöntemiyle toplanan kurul, bu kez ilgili / yetkili kurum ve kuruluşların amirlerinin de katılımıyla İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda gerçekleşti.

Kaymakam Yönden’in yanısıra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Volkan Yeter, Aile ve Sosyal Politikalar ilçe Müdürü Yılmaz Balaman katıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılmakta olan çalışmalar ve Pandemi sürecine yönelik genel bir durum değerlendirmesi yapılan toplantıda filyasyon kurulu, “Gelecekteki güzel günlere erişmek; bugünlerde göstereceğiniz azami titizlik, dikkat ve sabır ile mümkün olacaktır. Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına titizlikle riayet edelim” mesajı verdi.

Toplantının ardından, İlçe Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı tarafından ilkokul düzeyinde bazı okullara yönelik kolonya dağıtımını gerçekleştirdi.

Bir cevap yazın