Lütfü Savaş, ‘Ben İskenderun Belediye Başkanı olsam…’

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, katıldığı bir TV programında İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın Atakaş Hatayspor’a destek vermeyeceği yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine fikirlerini paylaştı.

Başkan Tosyalı’ya gönderme yapan HBB Başkanı Lütfü Savaş, “İskenderunspor 20 yaşındaki bir delikanlıya teslim edilmiş. Ben İskenderun Belediye Başkanı olsam İskenderun’a sahip çıkardım, hem belediye başkanı olarak, hem de varlıklı Tosyalı Ailesi olarak sahip çıkardım ve İskenderun’u hızlı bir şekilde üst liglere çıkaracak faaliyetlerde bulunurdum. Hatayspor’a yardım edip etmemesi kendisini bağlar, bir sonraki seçimde insanlar bunu sorarlar. Ben bunu gönlümden yapıyorum, sporu seviyorum, insanları kaynaştırdığı için severek yapıyorum. Birçok spor takımına destek veriyorum” dedi.

İskenderunspor’un futbol sahasının olmamasının hatırlatılması üzerine de düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, “Ben hem Antakya Kapalı Spor Salonu’nu hem de Atatürk Stadyumu’nu üçer kez revize ettim. İskenderun Belediyesi de mevcut spor alanını revize etmek yerine, millet bahçesi yapmayı tercih etti” yanıtını verdi.

Bir cevap yazın