Ahlaksızlık çetesine şafak baskını!

Adana merkezli, aralarında Hatay’ın da olduğu 11 ilde gerçekleştirilen swinger(eş değiştirme) yöntemiyle kadınlara fuhuş yaptırdığı öne sürülen şebekeye şafak vakti operasyon düzenlendi. Aralarında evli çiftlerin de bulunduğu şebekenin 56 üyesi şafak vakti gözaltına alındı.

Adana’da Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir şebekenin kent genelinde eş değiştirme yöntemiyle kadınlara fuhuş yaptırdığını tespit etti.

Savcılık izniyle, yaklaşık 6 aylık teknik ve fiziki takip sonrası çoğu resmi nikahlı, evli olmayan da sevgili olan 74 çiftin para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edildi. Şüphelilerin haftanın belirli günlerinde Adana, Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne’ye giderek grup halinde cinsel ilişkiye girdikleri ortaya çıktı.

11 kentte aralarında kadın satıcılarının da bulunduğu 56 kişinin adreslerini belirleyen ekipler şafak vakti operasyon düzenledi. Haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheli gözaltına aldı. Polisin evlerde yaptığı aramada ise çok sayıda fantezi ürünü, uyuşturucu hap, kenevir, esrar, tabanca ve silah ele geçirildi.

Bir cevap yazın