Ailesini rehin aldı, olanlar oldu!

Hatay Valiliği, Antakya’da eşi ve 3 çocuğunu rehin alan kişinin polis ekiplerince ayağından vurularak yakalandığını ve devlet hastanesinde tedavi altına alındığını açıkladı.

Atatürk Caddesi’nde, bir apartmanın 3. katındaki dairesinde ailesiyle yaşayan A.R.H’nin eşi K.H. ve 3 çocuğunu bıçakla rehin aldığının tespit edilmesi üzerine bölgeye, aralarında özel harekat polislerinin de bulunduğu çok sayıda ekip sevk edildiği ifade edilen Valiliğin açıklamasında olayda ayrıca 2 polisin de yaralandığı belirtildi.

Hatay Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “03.10.2020 günü 14.50 sıralarında Antakya ilçesi Kanatlı mahallesi Atatürk caddesi üzerinde bulunan ikametinde  A. R. H. isimli şahsın K. H. isimli eşi ve 3 çocuğunu rehin aldığının tespit edilmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olay yerine intikal edilmiş; şüpheli şahsın elinde 2 adet kesici alet olduğu görülmüş olaya müdahale etmek üzere olay yerine gelen emniyet birinlerimizce bahse konu şahsın mukavemette bulunması neticesinde iki  polis darp neticesi yaralanmıştır. Şüpheli şahıs kademeli olarak zor kullanılmak sureti ile silah kullanılarak etkisiz hale getirilmiş olup, Hatay Devlet Hastahanesinde tedavisi devam etmektedir. Olayla ilgili tahkikat ve soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Bir cevap yazın