Hamdi Alkan’dan Antakya’da tescilli lezzet şov

Hataylı ünlü komedyen Hamdi Alkan, Hatay’ın lezzet tescilindeki sürecine ve coğrafi bölge işaret zincirine patenti alınan kağıt kebabı ve tuzlu yoğurdun tanıtımıyla destek verdi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin davetlisi olarak, UNESCO tarafından gastronomi alanında “Yaratıcı Şehirler Ağı”na dahil edilen Hatay’a gelen ve coğrafi işaret alınarak tescillenen kağıt kebabının tanıtımını yapan Hamdi Alkan’a AHBAP Platformu Hatay İl Temsilcisi Özge Şabo da eşlik etti.

Sanatçı Hamdi Alkan, etkinlikte, ATSO tarafından tescillenen künefe, sürk çökeleği, küflü çökelek, kağıt kebabı ve tuzlu yoğurt ile ilgili ayrıntılı bilgiler aktarırken, Hatay’ın muhteşem lezzetleriyle objektiflere poz verdi.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, gerçekleştirdikleri etkinliğe renk katan Hamdi Alkan’a teşekkür ederken, “Sanatçımız Hamdi Alkan, odamızın konuğu olarak Hatay’ın lezzet tescilindeki sürecine ve coğrafi bölge işaret zinciri ve tanıtımına destek verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. İlimizin tanıtımı çok önemli. Oda olarak ilimizin tanıtımı için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

AHBAP Platformu Hatay İl Temsilcisi Özge Şabo da ATSO’ya coğrafi işaret alıp, tescillenen ürünlerimizin tanıtımını yaptığı için Başkan Hikmet Çinçin’e teşekkür ederek, “Hatay bir markadır ve bu şehirde doğmak şanstır!” dedi.

Bir cevap yazın