NURSAN’a hayat verdiler!

Beş yıl kapalı kalan ve bölgemizin ekonomisinin can damarlarından biri olan NURSAN’ın geçtiğimiz hafta sonunda üretime başlaması heyecan yarattı. 400 civarında çalışanıyla tekrar üretime geçen NURSAN, Aba Demir-Çelik olarak faaliyetlerine devam edecek.

Sivas Demir-Çelik Fabrikası’nın sahiplerinden Erol Evcil, NURSAN Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın çabalarıyla üretime geçen tesisler kurbanlar kesilerek açıldı.

2015 yılından bu yana kapalı olan fabrikaya girerken işçiler tarafından alkışlanan İlyas Keleş, Bekir Altan ve Erol Evcil’e tam bir sevgi seli yaşandı.

Üretimin başlaması anında çok duygulanan NURSAN Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş ile çalışanların buluşması aile hasreti gibiydi.

Girişimleriyle fabrikanın tekrar açılması yönünde büyük çaba sarfeden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, bölgenin lokomotif tesislerinden biri olan NURSAN’ın çalışmaya başlamasının Payas Halkı adına çok önemli olduğunu ve istihdama çok katkı sağlayacağını ifade etti.

NURSAN’a hayat veren isimlerden biri olan İşadamı Erol Evcil de NURSAN Fabrikalarının Türkiye’nin bir değeri olduğunu belirterek, “Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Bir cevap yazın