‘Bu bir veda değil aslında!’

Maliye Bakanlığı bünyesinde bir başka göreve atanan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, görevini Cemil Müsevitoğlu’na devrederek Hatay’a veda etti.

23 Eylül 2014 tarihinden bu yana Hatay’da görev yapan Nazmi Erol, sivil toplum örgütleri ve özellikle meslek odaları ile yaptığı iş birliği çalışmaları ile tanınırken, Hatay Vergi Dairesi Başkanlığında en uzun süreyle görev yapan başkan olarak personeliyle vedalaşırken duygu dolu anlar yaşadı.

Çalışma arkadaşlarıyla vedalaşırken, Hataylılar’a da mesaj gönderen Erol, “23.09.2014 tarihinde başladığım Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı görevimden ayrılacak olmam vesilesiyle, birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma destek ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Hatay Maliye teşkilatında 6 yıldır idareci olarak bulunmuş olmanın verdiği gururla, yeni görevimizde de sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmek için heyecan duyuyorum. Bunun bir veda olarak algılanmaması, bayrak yarışı olarak değerlendirilmesi gerektiğine ve bizden sonra göreve devam edecek arkadaşımın bayrağı daha ileriye taşıyacağına yürekten inanıyorum. Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı görevini yürüttüğüm süre zarfında işbirliği içerisinde çalıştığımız, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret Odası, Yeminli Mali Müşavirler Odası , Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarına, basın emekçilerine , Hatay’lı mükelleflere ve tüm çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, hem ülkemiz hem de Hatay için hayırlı olmasını diliyorum. Kalın sağlıcakla” dedi.

Erol konuşmasının ardından, görevi Aydın Vergi Dairesi Başkanı ile Hatay’a atanan Yeni Başkan Cemil Müsevitoğlu’na devir etti

Bir cevap yazın