Gençlerin zirvesine de ‘Tosyalı’ imzası

Tosyalı Holding’in amiral gemisi Tosçelik Profil’in İcra Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, son beş yıldır iş dünyasında genç liderlerin yükselişine ışık tutan Ekonomist Dergisi’nin ‘Türkiye’nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO’su 2019’ araştırmasında en güçlü 3. yöneticisi seçildi.

Tosyalı Holding’in yönetim kademesinde estirdiği gençlik rüzgârını DEİK Japonya İş Konseyi Başkanlığı, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekilliği ve Karadağ Cumhuriyeti Adana-Mersin-Hatay Fahri Konsolosluğu görevlerinde de estiren Tosyalı, 35 yaşında olmasına rağmen yıldızı parlayan genç liderler arasında yer alarak Hatay’ı gururlandırdı.

Adını taşıdığı dedesi Hacı Şerif Tosyalı ve babası Fuat Tosyalı gibi genç yaşta sorumluluk alarak aile şirketlerine gençliğin dinamizmi ile katkı sunan Tosyalı ile birlikte listede yer alan 40 genç CEO, iş dünyasında teknolojiye hızlı adapte olan ve bunu başarısına dahil eden gençlerin iş dünyasındaki önemini gözler önüne serdi.

Tosyalı Holding’in global bir oyuncu olarak dünyada büyümesini devam ettireceklerini aktaran Tosyalı, yöneticilik anlayışını ise şöyle özetledi; “İyi bir yönetici iyi bir lider olmak, iyi bir takım kurmak ve onu iyi yönetmek zorunda. Bunun için, amacını her zaman aklında tutarak sorgulayıcı olmak, sahada olmak ve takım oyuncularının her birinin maksimum performansını ortaya çıkarmak gerekiyor. İyi bir performans için ise hem kabiliyetin hem de motivasyonun olması şart.”

Bir cevap yazın