Yeni hoca, ilk mesajı verdi

TFF 3. Liginde mücadele eden Güney temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü Teknik Direktörlüğe Ali Beykoz’u getirirken, 6 futbolcuyu da renklerine bağladı. Gölcükspor’u küme düşmekten kurtaran başarılı Teknik Direktör Ali Beykoz, zaman kaybetmeden sporcularla antrenmana başladı.  Tecrübeli hoca, Gölcükspor’dan öğrencisi Uğur Uğur’u da alarak ilk transferini gerçekleştirdi.

İmzayı atar atmaz İskenderunlulara ilk mesajını veren Ali Beykoz, “Yeni sezonda iskenderunspor ile anlaştık. Şehir, kulüp ve taraftar için ekibimle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza emin olabilirsiniz. Bu yolda bizi yalnız bırakmayın. Şampiyon İskenderunspor” dedi.

Turuncu Mavililerin yeni transferleri şöyle: Buğra Temel (Hatay Spor-22 yaşında-merkez ortasaha), Engin Berk Nebioğlu (Yomra Spor-20 yaşında-sol bek), Dede Çelik (Çankaya F.K. 33 yaşında stoper), Halil İbrahim Durmuş (Şanlıurfa Spor-22 yaşında-stoper), Mutlu İlengöz (Çankaya F.K-33 yaşında sol açık). Uğur Uğur Diyarbakır Spor-21 yaşında santrafor).

Bir cevap yazın