‘Lütfen, hepimizin sağlığı için maske takın’

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelgeye bağlı olarak İskenderun’da ‘Sağlık için hepimiz için” sloganı ile yapılan denetimler İskenderun Kaymakamı İskender Yönden koordinesinde gerçekleşti.

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliğinin talimatlarıyla Kaymakam İskender Yönden’in koordinasyonuyla, ilgili/yetkili kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileri ve personelleri, mahalle muhtarları, esnaf ve meslek odaları temsilcileri, genel kolluk birimleri ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla oluşturulan ekibin sahaya indiği denetimde, bütün iş kolları ve yaşamın tüm alanlarında maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik vb. hususları kontrol edildi.

Tedbirler ve kurallara uyulup uyulmadığına yönelik denetimi hassasiyetle gerçekleştiren Kaymakam Yönden, özellikle maske takmayan vatandaşları ve esnafı uyarırken, koronavirüse karşı birlikte mücadelenin önemine dikkat çekti. Yönden, ayrıca doğru maske kullanımı konusunda da vatandaşlardan özellikle hassasiyet istedi.

Bir cevap yazın