Nazmi Erol, Ankara’ya tayin oldu

Gelir İdaresinde görevlendirilmek üzere Ankara’ya tayini çıkan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 Hatay’daki 6 yıllık görev süresi içerisinde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, yapılan toplantılar ve bildirimlerle üyelere aydınlatıcı bilgiler verildiğini belirterek,  İTSO’dan da bu konuda büyük destek gördüğü için teşekkürlerini iletti

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Mükelleflerimiz ile adeta köprü vazifesi kuran Vergi Dairesi yetkilileri ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, son çıkan mevzuatları, gelişmeleri sizlerin aracılığı ile üyelerimize gerek toplantılar, gerekse iletişim metaryelleri kullanılarak aktarılmaktadır. Yapmış olduğunuz başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni görev yerinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Başkan Erol, ziyaret sonrası İTSO’da sergilenen Atakaş Hatayspor’un kupası önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir cevap yazın