Hatay ASKF yeni yerinde

Hatay’ı ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil edecek sporcular yetiştirme hedefiyle kurulan Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yeni binası törenle hizmet vermeye başladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Hatay ASKF’ye tahsis edilen Sümerler Mahallesi, 1684. Sokak, No: 4 Defne/HATAY(Antik Çaybahçesi ve Sümerler Çaybahçesi ilerisi0) adresindeki yeni binanın açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, Adana ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, TFF Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz, Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, Hatay Futbol İl Temsilcisi Müfid Tatlı, Saha Komiserleri Derneği Hatay Şube Başkanı Abdulhalik Görün, Faal Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Ahmet Sezai Damdelen, İl Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Sert, Yayladağı Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Nevzat Gonca; Hatay ASKF Yönetim, Denetim, Gençlik-Spor ve Onur Kurulu üyeleri; spor kulüpleri başkan, yönetici ve antrenörleri ile çok sayıda sporsever katıldı.

Yeni binanın Hatay spor camiasına hayırlı – uğurlu olmasını dileyen Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk, yeni bina ile işlemler için gelen sporcu ve kulüp yetkilileri modern bir binada, park yeri ve ulaşım sorunu yaşamadan, ferah bir ortamda hizmet alabileceklerini söyledi.

Başkan Öztürk, ayrıca binanın yapımından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yanısıra tefrişatında desteklerini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş ve Başkan Vekili Aydın Toksöz, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk’e başarılar dileyerek, Hatayspor’un şampiyonluk anı kupası ve formasını hediye etti.

Bir cevap yazın