Yatay geçiş ‘İSTE’yenler dikkat!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı güz yarıyılı ön lisans ve lisans düzeyinde yatay geçiş ile öğrenci alımı gerçekleştirecek. İSTE Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan duyuruda; başvuruların 24 Ağustos Pazartesi günü başlayacağı belirtilen başvurular, 4 Eylül Cuma günü sona erecek. Başvurular ÇEVRİMİÇİ olarak www.iste.edu.tr adresinden yapılırken, sonuçlar ise 18 Eylül Cuma günü ilan edilecek.

Yatay geçiş yapmaya hak kazanan öğrenciler kayıtlarını 21-28 Eylül tarihleri arasında asil ve yedek durumuna göre farklı tarihlerde gerçekleştirebilecekler. İSTE Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nda başarı durumu göz önüne alınarak merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş, başarı durumuna göre yatay geçiş, kurum içi ve kurumlar arası yatay geçiş ve merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş olmak üzere 4 farklı türden öğrenci alımı yapılacak.

Yapılan açıklamada; başvuru evrakları, sonuçlar ve kayıtlarla ilgili daha detaylı bilgiye İSTE web sayfasından ulaşılabileceğinin altı çizildi.

Bir cevap yazın