Hatay’ın en başarılı başkanı; İzzettin Yılmaz

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ORC araştırma firması tarafından yapılan ‘Yerel Yönetimler Performans Araştırması – En başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları’ sıralamasında Akdeniz bölgesinde üçüncü sırayı alarak, Hatay’dan dereceye giren tek belediye başkanı oldu.

Türkiye geneli yapılan araştırmada 30 büyükşehire bağlı 519 ilçe belediye başkanının baz alındığı değerlendirmede, büyük bir başarı göstererek Akdeniz Bölgesi’nde yüzde 59 başarı puanı ile üçüncü sırada yer alan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, çok az farkla ikinciliği kaçırdı.

Akdeniz Bölgesi’nde yüzde 62,5 başarı puanı ile Adana/Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin zirveye otururken, ikinciliği ise Mersin/Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yüzde 59,4 başarı ortalaması ile elde etti.

Gerek halkın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında, gerek pandemi sürecinde alınan tedbirlerin uygulanmasındaki hassasiyetli çalışmalarıyla dikkat çeken Başkan Yılmaz’ın Hatay’ın en başarılı belediye başkanı seçilmesi Antakya halkı tarafından da takdir edildi.

Bir cevap yazın