İhsan’ın hayaline ‘Güneş’ açtı!

İskenderun’daki ‘nörofibromatozis’ (NF) hastası İhsan Kıbrıs´ın (24) üç tekerlekli akülü motosiklet hayalini İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş gerçekleştirdi.

Daha önce yunus ekipleri ve polis otosuyla gezme isteği Emniyet Müdürlüğü tarafından yerine getirilen NF hastası İhsan Kıbrıs´ın sosyal medya hesabında ‘Keşke benim de üç tekerlekli motorum olsaydı´ şeklindeki paylaşımı üzerine harekete geçen Müdür Güneş, üç tekerlekli akülü motosikleti kendi elleriyle teslim etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirtilen ve kırmızı-beyaz balon ve ay-yıldızlı bayrakla süslenen motosikleti inceleyen Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, akülü aracı İhsan Kıbrıs´ın evine götürdü.
Üç tekerlekli akülü motosikleti karşısında gören Kıbrıs, büyük bir mutlulukla Emniyet Müdürü Nevzat Güneş´e teşekkür etti.

Yaşanılanların hayal gibi geldiğini söyleyen Kıbrıs, çok mutlu olduğunu ifade ederek “Beni bu günlerimde mutlu edenleri de Allah mutlu etsin” dedi.
İhsan Kıbrıs´ın babası Kemal Kıbrıs ise bir babanın evladının sevincini görmesinin dünyaya bedel olduğunu vurgulayarak, “Çok mutluyum. Bizlere bu sevinci yaşatan devletimize, emniyet müdürümüze ve polis teşkilatına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

NF hastası İhsan daha sonra, yeni motori ile birlikte emniyet ekipleri ile birlikte tur attı.

Bir cevap yazın