Hatayspor Birlikte Daha Güçlü

TFF 1. Lig Lideri Hatayspor için başlatılan ‘Birlikte Daha Güçlü’ yardım kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yapan Hatay Büyükşehir Beleidye Başkanı Savaş, takıma yeni tesis müjdesi verdi. Yeni tesislerin Gülderen Mahallesi’nde yapılmasını planladıklarını ifade eden Başkan Savaş, yeni tesislerde Ajax modeli ile altyapı ile A takımının aynı alanda olduğu bir proje hazırladıklarına dikkat çekti.

Hatayspor için başlatılan kampanyaya destek çağrısı yapan Başkan Savaş, “Yönetici arkadaşlarımız ile uzun zamandır bu konuyu konuşuyorduk. Ben de HADO’nun temel atma töreni sırasında bunu dile getirdim. Önümüzdeki yıla kambur olarak başlamak istemiyoruz. Daha önce Sayın Valimiz ile bu işi yapmıştık. Bu ikincisi olacak. Ben Barselona’yı burada Hataylı futbolseverlere izletmek istiyorum. O yüzden kalıcı olmak istiyoruz. Bunun için de hemşehrilerimizin gücü nispetinde katkı sağlamasını istiyoruz. Şeffaf ve tertemiz yönetilen bir Hatayspor var. Yapılan bağışlar, Hatayspor’un lehine ve ihtiyaçları doğrultusunda harcanacaktır” dedi.

Hatayspor’un tüm Hatay’ın takımı olduğunu vurgulayan Başkan Savaş, “Hatayspor içerisinde her ilçeden yöneticimiz olmasına özen gösteriyoruz. Çünkü bu takımın tüm Hatay’ı temsil etmesini önemsiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Hatayspor’un başarısının özel bir formülü olduğunun altını çizen Başkan Savaş, “Hatayspor’un başarılarını ahenk ve istikrara borçluyuz. Hatayspor’a aldığımız oyuncularımızda önce karakter sonra başarı arıyoruz. Hatayspor’da ilk kez defter tutuluyor. Her şeyimiz şeffaf. Biz bunu tek başımıza yapmıyoruz. Hatayspor’daki tüm arkadaşlarımızın bunda payı var” dedi.

Yeni stadyuma isim sponsoru

Başkan Savaş yeni stadyum ile ilgili de bir müjde paylaşarak, ”Yeni stadyuma isim sponsoru bulundu. Sponsorumuz 3 milyon verecek. Stadımız Eylül ayına yetişecek” derken, sponsorun adını ise açıklamadı.

Bir cevap yazın