Hatay Milletvekilleri birer maaşlarını bağışladı

Hatay Milletvekilleri, Süper Lig’e çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen Hatayspor’a destek olmak için bir aylık maaşlarını bağışladı. Ligin bitmesine 6 hafta kala lider pozisyonda olan bordo-beyazlıların gelecek hedefleri için geçtiğimiz yıl başlatılan destek kampanyasının bu yıl da yenilenmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Madenli’deki Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü(HADO) İşletmesi temel atma töreninde Hatayspor ile ilgili açıklama yaparak destek çağrısında bulunan Başkan Savaş, Hatayspor’un şampiyon olacağına inandığını dile getirdi.

Hatayspor’un yıllar süren Süper Lig hasretine son vermesi için sadece 6 maçı kaldığını ifade eden Başkan Savaş, “Hatayspor’umuzun başarısı için bugüne kadar verdiğimiz mücadele başarılı oldu. Takımımızın bu başarıyı devam ettirmesi için ekonomik olarak desteğe ihtiyacı var. Geçen sene Sayın Valimiz ile birlikte bir kampanya başlatmış ve bu kampanya ile ekonomik olarak bir nebze de olsun rahatlamıştık. Bugün burada buna benzer bir kampanyanın başlangıcını yapmak istiyoruz. Sayın vekillerimizden, belediye başkanlarımızdan Hatayspor için destek bekliyoruz” dedi.

Başkan Savaş, Hatayspor yöneticilerinin konuyla ilgili yaptıkları çalışmayı en kısa sürede tamamlayacaklarını ve kamuoyuyla paylaşacaklarını da sözlerine ekledi.

Başkan Savaş’ın destek çağrısı üzerine törende yer alan Hatay milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları bordo-beyazlıların başarısı için 1 aylık maaşlarını bağışlayacaklarını ifade etti.

Bir cevap yazın