Sınava çalışan öğrencilere kısa bir çorba molası!

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)’nin sınav dönemlerinde gece geç saatlere kadar açık tutulan Merkez Kütüphanesi yetkilileri öğrencilere gece sıcak çorba dağıttı. Sınav dönemi olması dolayısıyla sessiz ve nitelikli ortamda ders çalışmayı seçen İSTE’li öğrenciler için, İSTE Rektörü Türkay Dereli’nin talimatı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın katkılarıyla sınav dönemi boyunca her gece 23:00 – 01.00 saatleri arasında çorba dağıtımı gerçekleştirilecek.

Kütüphaneden gece de faydalanan öğrencilerin içini ısıtan sıcak çorba dağıtımı memnuniyetle karşılanırken, İSTE Merkez Kütüphanesi’nden yapılan açıklamada, “Sınav döneminde Kütüphanemizde ders çalışan öğrencilerimize, Rektörlüğümüz tarafından sunulan çorbalarımızı ikram edeceğiz. Sıcak çorba ikramlarımız, sınav dönemi boyunca her gece 23:00 – 01.00 saatleri arasında devam edecektir. Her şey öğrencilerimizin mutluluğu, huzuru ve rahatı için. Her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Onlar yeter ki İSTE’sin’ ifadeleri yeraldı.

İSTE Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı da çorba dağıtımıyla ilgili, “Ders çalışan, uykusuz kalan ve emek harcayan en büyük değerimiz olan öğrencilerimize destek olmak amacıyla Daire Başkanlığımız ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile birlikte sıcak çorba ikramı yapılmıştır. Rahat ve nitelikli ortamlarda ders çalışmalarına destek olmak ve bu çalışmalara odaklanmalarına yardımcı olmak amacıyla öğrencilerimize sınavlarına daha iyi hazırlanabilmeleri için sıcak çorba ikramlarımız her gece 23:00 – 01.00 saatleri arasında Kütüphanemizde devam edecektir. İSTE her zaman öğrencilerinin yanınızdadır” açıklamasını paylaştı.

Bir cevap yazın