İskenderun’un ulaşım ağı genişliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’un ulaşım ağını rahatlatmak amacıyla Cırtıman Mahallesi’nde devam eden yol genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını inceledi. Cırtıman Mahallesi muhtarı Şevket Ergüven’in de eşlik ettiği ziyarette, Başkan Tosyalı, hava şartları uygun olduğu sürece yol bakım, tesviye reglaj ve onarım çalışmalarının birçok mahallede devam edeceğini söyledi.

Fen İşleri ekiplerinin kentin birçok noktasında yolların bakım ve onarım çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüğünü ve düzenlenmesi yapılan yolları trafiğe açtığını ifade eden Başkan Tosyalı, “Belediye olarak  onarım çalışmalarının yanısıra birçok mahallede de yolların standartlara ulaştırılması için genişletme çalışmaları aralıksız sürüyor. Yapılan çalışmalar sırasında vatandaşlarımızdan duyarlılık göstermesini talep ediyoruz. Bu tür çalışmalar ile İskenderun’un yol ağını en iyi hale getirerek ulaşımı kolaylaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Cırtıman Mahallesi Muhtarı Şevket Ergüven de, mahallede yapılan çalışmalar ile  ilgili Başkan Tosyalı’ya teşekkür ederek, halka hizmet noktasında öneri ve taleplerini aktardı.

Bir cevap yazın