Vali Rahmi Doğan, Hatay’ın yüzünü güldürdü

Hatay Valisi Rahmi Doğan, göreve başladığı günden itibaren hizmetleri ve Hatay’ı kucaklayan yapısıyla önemli başarılara imza attı. Hatay’ın her yerine ulaşan ve devletin elini vatandaşla samimi bir şekilde buluşturan Vali Rahmi Doğan, vatandaşlarla sohbetinde candan kişiliğini de ortaya koyuyor.

Hatay’ın yoğun gündeminin içinde bile halkla içiçe olmayı ihmal etmeyen Vali Rahmi Doğan, tam bir sevgi çemberiyle karşılaşıyor.

Şehit aileleriyle de her fırsatta biraraya gelen ve sorunlarını en hızlı şekilde çözen Vali Doğan’ın kapısı her an şehit ailelerine sonuna kadar açık.

Esnaf ziyaretlerini de ihmal etmeyen Hatay Valisi Rahmi Doğan, hem esnafın hem de vatandaşların konuşmalarını dikkatle dinlerken, örnek bir devlet adamı kimliğiyle alkış topluyor.

Zaman zaman neşeli sohbetlerin içinde kendini bulan Hatay Valisi Rahmi Doğan, esnafın yüzünün gülmesinden çok mutlu oluyor.

Vatandaşlarla sohbet ederken, yaşlı bir adamın Vali Doğan’ın elini sıkarak, “Gel de bu güzel insanı sevme” sözü ise herkesi duygulandırdı.

Bir cevap yazın