İskenderun için önemli ‘Güç Birliği’

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Organize Sanayi Bölge Başkanlığında düzenlenen “İskenderun Güç Birliği Topantısı’na katıldı. İskenderun’un her yönden gelişmesi noktasında İskenderun’un yönetiminde söz sahibi olan yöneticilerin, iş dünyası ile buluştuğu toplantıda İskenderun’da yapılabilecekler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, CHP Hatay Miletvekili Suzan Şahin, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Üyesi Fuat Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, İSİAD Başkanı Recep Atakaş, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı, DTO Başkanı Adnan Yener, AKİB Başkanı Uğur Ateş ve işadamları katıldı.

Belediye BaşkanI Fatih Tosyalı, İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında görüş alışverişinde bulundukları toplantının çok vermli geçtiğini belirterek, “Güç birliği toplantılarımız devam edecek. Genel değerlendirmeler ve çeşitli konularda istişareler yaptığımız toplantıda alınan kararların bölgemiz ve İskenderun’umuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İskenderun’un kalkınma ve gelişme trendini yükseltmek amacıyla yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin değerlendirme yapılan toplantıda Hassa Tüneli, Lojistik Köy, Küçük Sanayi Sitesi ve Yeni Devlet Hastanesi v. b. konular değerlendirildi.

Bir cevap yazın