Emir Kaan’ın umudu siz olabilirsiniz!

Antakya Özbuğday Ortaokulu öğrencisi Emir Kaan’ın tedavisi için ihtiyaç duyulan ilik naklinin bulunması için sosyal medyada seferberlik başlatıldı. Daha öncede 3 kez ilik nakliyene ihtiyacı olan Emir için, öğretmenleri ve arkadaşları Kızılay işbirliğiyle kök hücre bağışı kampanyası düzenledi. 7 Ocak Salı günü 10:30 -17:00 saatleri arasında Antakya’da Özbuğday Ortaokulu bahçesinde Kızılay tarafından ‘Kök Hücre Kemik İliği’ bağış kampanyası düzenlenmesinin yanısıra Hatay Beşiktaş’lılar Derneği ve Türk Kızılay’ı Hatay Başkanı Kudret Özbakış ise fanatik Beşiktaş’lı olan Emir Kaan’a moral ziyareti gerçekleştirdi.


ilik nakli bekleyen Emir Kaan’ın hayata tutunması için daha çok kişiye ulaşmak adına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da sosyal medyadan şu çağrıyı yaptı:

Hatay Büyükşehir Beleidye Başkanı Lütfü Savaş, ‘Özbuğday Ortaokulu öğrencisi Emir Kaan’ın tedavisi için ilik nakline ihtiyaç vardır. Bu nedenle uygun donör aranıyor. 7 Ocak Salı günü 10:30 ile 17:00 saatleri arasında Özbuğday Ortaokulu bahçesinde Kızılay tarafından kök hücre bağışı için kan numunesi alınacak. Emir’e umut olmak için desteklerinizi bekliyoruz.”

İskenderun Beleidye Başkanı Fatih Tosyalı, “Aplastik Anemi hastası olan ve 3 kez ilik nakline ihtiyacı olan Emir Kaan Sevik’e umut olabilirsiniz. Kan hastası olan tüm hasta çocuklarımız için donör bulabilmek ve umut olabilmek için en yakın Kızılay şubesine uğrayarak 3 tüp kan vererek sizde bir can kurtarabilirsiniz. Tüm duyarlı vatandaşlarımızın hassasiyet göstererek kampanyaya desteklerini bekliyoruz.

Bir cevap yazın