Bilgiden bilince yolculuk!

Gençlik ve Spor Hatay İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Bilgiden Bilince’ konulu konferans yoğun ilgi gördü.

MKÜ Atatürk Konferans Salonunda, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda konaklayan öğrencilerin de yoğun katılım gösterdiği konferansta Aslanhan, gençliğin içinde olduğu durum, insanları etkileyen ve bireyin gelişimi için bilinçaltı kavramının önemi hakkında bilgiler verirken, gençlerin kendilerini geliştirmek için mutlaka bir meşguliyet bulmaları gerektiğini ve böylelikle birçok hastalığın önüne geçerek, mutlu bireyler yetişeceğini belirtti.

Gençlerin kendini geliştirmek için iletişimlerinin etkili olması gerektiğini ifade eden Aslanhan, kendi donanımlarını bilinçli bir şekilde gelişmeye müsait kılarak, düşünerek, araştırarak uzun süreli kalıcı katkılarla en önce aile hayatında, ardından sosyal çevrede kendilerini geliştirip, iş hayatında da üretkenliği sağlayarak hedefe ulaşabileceklerini söyledi.

Toplum olarak gelişmenin, bireyin kendini geliştirmesiyle doğru orantılı olduğunu vurgulayan Aslanhan, kişinin eşinin, ailesinin, arkadaşlarının ve insanların değerini bilerek yaşaması gerektiğini ifade etti. Konferansın sonunda ise Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz, Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’a hediye ve plaket takdim etti.

Bir cevap yazın