‘Medeniyetlerin Mirasını Bıraktığı Şehri’ anlatacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, UNESCO tarafından Gastronomi Kenti seçilen; sahip olduğu tıbbi, aromatik ve endemik bitki türleriyle EXPO’ya hazırlanan Hatay’ın güzelliklerini İstanbul’a taşıyor.

Hatay’ın sahip olduğu değerleri ulusal ve uluslararası arenada tanıtmak için çaba harcayan Başkan Savaş, gayrimenkul sektörünün liderlerinin bir araya geleceği Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360’ta ‘Medeniyetler Bahçesi’ temasıyla 2021 yılında Hatay’da gerçekleşecek EXPO’nun kent ve ülke ekonomisine sağlayacağı katkıları yerli ve yabancı yatırımcılarla paylaşacak.

Başkan Savaş, yüzlerce yatırımcı, finans kuruluşu ve kamu temsilcisi ile birlikte Hatay’ın umut vadeden geleceğinde EXPO 2021’in yerini, ‘Medeniyetlerin Mirasını Bıraktığı Şehir’ başlığı adı altında yapacağı konuşmayla aynı zamanda şehrin var olan turizm potansiyelini de gözler önüne serecek.

Başkan Savaş ayrıca, 10-11 Aralık günleri Beşiktaş Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşecek olan büyük buluşmada Hatay’ın geleceğe ilham veren projeleri RE360’ta bir kez daha görücüye çıkaracak.

Bir cevap yazın