Kaymakam Yönden, hizmette taviz vermedi!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile bir araya gelerek, genel durum değerlendirmesi yaptı.

İTSO ev sahipliğinde, Kaymakam İskender Yönden’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sek. Yrd. Taygun Cantürk, İskenderun Belediye Başkan Yrd. Ahmet Keskin, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Bnb.Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, kurum müdürleri, mahalle muhtarları, ilgili/yetkili teknik ve idari birim amirleri katıldı.

Kaymakam İskender Yönden, ilçemizde kamu hizmetleri sunumuna yönelik genel bir durum değerlendirmesi yapmasının ardından, İskenderun nüfusunun güncellemesi hususunda yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin fikir alışverişi yaptı.

Kurum müdürlerine ve mahalle muhtarlarına tek tek söz hakkı vererek, görüş ve önerileri dikkatle dinleyen Kaymakam İskender Yönden, kamu kurumlarının hizmet alanı olduğuna dikkat çekerek, bu hizmetlerinin sunumunda uyulacak esas ve usuller hakkında da hatırlatma yaptı.

Bir cevap yazın