İSTE’liler, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe koştu!

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) öğrenci ve personeli, “10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Anlama Etkinlikleri” kapsamında “Atatürk’ü Anma Koşusu” gerçekleştirdi.

İSTE Beden Eğitimi Bölüm Başkanı ve Spor Koordinatörü Öğr. Gör. Sıtkı Kahvecioğlu’nun koordinasyonu ile Bireysel Sporlar Topluluğu tarafından Merkez Kampüste oluşturulan parkurda 3 ayrı kategoride yapılan koşuda dereceye girenlere ödüllerini İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli törenle takdim etti.

Merkez Kampüs Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi önünden başlayarak Rektörlük girişinde son bulan koşuda erkeklerde Turizm Fakültesi Bölümü öğrencisi Sefa Dağlı birinci, İskenderun Meslek Yüksekokulu Denizcilik Bölümü öğrencisi Fahri Kazan ikinci, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Batuhan Çevikkaya ise üçüncülük elde ederken, kadınlarda ise Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinden Elif Leyla Korkmaz birinci, Remziye Bayram ikinci, Meral Küçüközer üçüncü oldu.

Renkli görüntülere sahne olan akademik ve idari personel kategorisinde ise; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Bölümü’nde görevli Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Soydaş birinci, İdari Mali İşler Personeli Emrullah Aydın ikinci ve Denizcilik Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Özkan Akar da üçüncülük elde etti.

Yarışmayı birincilikle tamamlayan koşuculara madalyalarını İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli takarken, 2. ve 3.’lerin ödüllerini ise İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazif Çalış, İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç, İSTE Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan Ümit Büyükdemir ve SKS Daire Başkanı Kürşat Ergen takdim etti.

Bir cevap yazın