Hayaliniz bu kapının ardında!

Özel İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu, bebek özlemi çeken ailelerin özlemine son verecek yeni bir merkezi daha hastane bünyesinde açtıklarının müjdesini verdi. Kısa bir süre içerisinde hizmete başlayacak olan Tüpbebek Merkezi’nde görev yapacak olan uzman doktor kadrosu ile birlikte Tüpbebek merkezinin hastalar için önemine dikkat çeken Başhekim Şahutoğlu, Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu, Op.Dr. Ozan Turgut ve Dr. Berna Altunay sorumluluğundaki merkezle ilçede bir ilke imza atarak, bir çok ailenin mutluluk tablosuna tanıklık edeceklerini ifade etti.

Tüpbebek Merkezinin, İskenderun’da kısırlık tedavileri ve aşılamaların sonuçsuz kaldığı durumlarda, hastalarını tüp bebek uygulaması gerektiğinde ilçe dışına gitmekten kurtaracağını anlatan Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, “Yöremizde eksikliği hissedilen tüpbebek merkezinin hastanemizde açılması mutluluk verici. Sağlık anlamında bir eksikliği daha giderdiğimiz için mutluyuz. Son teknoloji donanımlı tüpbebek ünitemiz ile hastalarımız artık çevre illere gitmek zorunda kalmayacak. Palmiye Hastanesi ailesi olarak hastalarımıza her zaman en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Aynı gayreti tüpbebek merkezi için de harcadık. Kısırlık tedavileri ve tüpbebek konusunda yöremizin deneyimli ve başarılı hekimlerinin Palmiye Hastanesi ailesi çatısı altında olması da bu gayretin sonucudur. Yöremize hayırlı olsun” dedi.

Tüpbebek merkezi ekibinde bulunan hekimlerden Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu, “ 2011 yılında İskenderun’a tayin olduğum dönemden bu yana hastalarıma kısırlık problemleri ve tedavileri ile ilgili hizmet vermeye çalışıyorum. İskenderun Devlet Hastanesi’nde bulunduğum dönemde sperm laboratuvarını geliştirerek, aşılama uygulamalarını ücretsiz olarak başlatmıştık. Bir sonraki aşama İskenderun Devlet Hastanesi’ne tüp bebek merkezi kurulmasıydı. Bununla ilgili çalışmalarımızı yapmamıza rağmen devlet hastanesinde bunu maalesef gerçekleştiremedik. Özel olarak çalışmalarımın devamında yenilikçi yaklaşımla mikroçipli aşılama uygulamalarını da başlattım. Ancak tedavilerin ve aşılamaların yetersiz kaldığı durumlarda hastalarımızı tüpbebek uygulaması için çevre illere gönderiyorduk. Bu anlamda İskenderun’da bir tüpbebek merkezinin olmaması büyük bir eksiklikti ve hep aklımda İskenderun’da bir tüpbebek merkezinin olması gerekliliği vardı. Artık sona geldik, inşallah bir ay içinde İskenderun’da da tüpbebek merkezi açılmış olacak. Özel Palmiye Hastanesi bünyesinde deneyimli bir kadro ile yakında tüpbebek uygulamalarına başlıyoruz. Yöremiz ve hastalarımız adına çok mutluyum, güzel İskenderun’umuza hayırlı olsun “ dedi.

Özel Palmiye Hastanesi kadrosuna dahil olan Kadın hastalıkları, doğum ve Tüpbebek Uzmanı Op. Dr. Ozan Turgut da tüpbebek  merkezinin kurulmasından, tecrübelerini yöreye aktarmaktan ve aileleri İskenderun’da tedavi edecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Özel Palmiye Hastanesi Tüpbebek Merkezi’nin Koordinatörü Dr. Berna Altunay da, büyük uğraşlar sonunda kurmayı başardıkları merkezde sona geldiklerini belirterek, “İşinde uzman bir kadro ile kaliteden ödün vermeyen ve hasta memnuniyetini en üst seviyede olmasını hedefleyen bir anlayışla hizmet vereceğiz. En son teknoloji ile donatılmış laboratuvarımızda yüksek başarı hedefleyerek büyük şehirlerde yapılan tüm uygulamaları merkezimizde de yapmakla beraber daha iyisi için çalışacağız ve yeni gelişmeleri hep takip edeceğiz. Artık İskenderun’daki, çevre il ve ilçelerdeki hastalarımızın uzağa gitmelerine gerek kalmadı. Bir İskenderunlu olarak bu hizmetin memleketime gelmesinin mutluluğu tarif edilemez. Tüm ailelerimizin çocuk sahibi olma hayallerini çok yakında inşallah İskenderun’da gerçekleştireceğiz. Yöremize hayırlı uğurlu olsun “ dedi.

Bir cevap yazın