İskenderun’a ‘Özel’ ilgi!

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret ederek, halka hizmet noktasında istişarede bulundu. Kente yapılması planlanan çalışmalar ve projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Tosyalı, Milletvekili Abdulkadir Özel’e belediyenin çalışmaları hakkında kısa bir brifing verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tosyalı, “Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız ve milletvekillerimiz İskenderun’a halka hizmet noktasında sağ olsunlar hep bizlere destek oluyorlar. Hep birlikte İskenderun’u daha iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Bu konuda sürekli istişare halindeyiz” derken, Milletvekili Özel’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

İskenderun Belediyesi’nin halka hizmet noktasında çalışmalarını hızla sürdürdüğünü ifade eden Milletvekili Özel ise, “Bizlerde İskenderun’a hizmetlerin gelmesi noktasında Ankara’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ak Parti hükümetleri Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülke genelinde olduğu gibi tüm bölgede de önemli projelere imza atmıştır, atmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın