Sesine güvenen gelsin!

Antakya Medeniyetler Korosu, kadrosuna ‘gönüllü’ olarak dâhil edeceği yeni sesler için seçmeler gerçekleşecek. Yılmaz Özfırat şefliğinde, barış mesajlarını müziğin evrensel diliyle dünyaya yayan koro seçmeleri 9 Kasım Cumartesi günü Medeniyetler Evi’nde gerçekleşecek.
Yılda bir defa yeni üye alımı yapıldığının altını çizen Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, seçmelerde bir arada yaşama kültürünü yurtiçi ve yurtdışı konserlerde gösterebilecek, seyahat engeli olmayan sazlar ve amatör sesler alacaklarını söyledi.

Özfırat, 2020 yılında yoğun bir programa hazırlandıklarını belirterek, “Yoğun talep üzerine 9 Kasım Cumartesi  günü saat : 10 00 ile 17 00 arasında Medeniyetler evinde yapacağımız seçmelerle Koromuza yeni üye alımı gerçekleştireceğiz. Bizleri bekleyen yoğun 2020 yılı konser programlarımız için yeni katılımlar ile daha da güçlenecek olan koromuzda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Antakya Medeniyetler Koromuza katılmak isteyen korist ve müzisyen arkadaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Ulucami Mahallesi, Bekir Sıtkı Kunt Caddesi, Dolaşık Sokak’ta yer alan Medeniyetler Evi’nde gerçekleşecek seçmeler için detaylı bilgi 0326 221 73 71 ve 0 535 692 84 86 nolu telefonlardan alınabilecek.

Bir cevap yazın