Afrin’deki Mehmetçiğin yemeği Arsuz’dan!

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçe sınırları içerisinde bulunan ve bir çok kamu – kurum ve kuruluşun yanısıra, Afrin sınırlarında bulunan asker, polis ve diğer kamu görevlilerine de yemek hizmeti veren şirkette incelemelerde bulundu.

Yemekhane, depolar ve yapılan yemekleri incelemek üzere gerçekleşen ziyarette Kaymakam Sarı’ya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Karakaş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz ile birlikte İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Teknik Personelleri de katıldı.

Halkın ve kamu görevlilerinin yanısıra kolluk personeline de yemek hizmeti vererek önemli bir görevi yerine getiren şirkette titiz bir inceleme yapan Kaymakam Sarı, şirketten Tarım ve Orman ilçe Müdürlüğü Teknik Personelince düzenli olarak numune alındığını ve çeşitli açılardan incelendiğini ifade etti.

Bugüne kadar herhangi bir soruna rastlanmadığı için şirket yetkililerine titiz tutumlarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Musa Sarı, yine titiz bir şekilde görev yapan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerini  de ayrıca tebrik etti.

Bir cevap yazın