Arsuz, Ünsal Albay’a veda etti

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Yalova’ya tayini çıkan ve yaklaşık iki yıldır Deniz Kuvvetleri Kampı olarak da bilinen Deniz Özel Eğitim Komutanlığı Komutanı ile bir süredir de Arsuz Garnizon Komutanlığı’nı yürüten Albay Ünsal Kızıl onuruna veda yemeği düzenledi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve eşi Emine Sarı’nın yanısıra, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, kurum amirleri ve siyasi parti ilçe başkanları ile eşlerinin katıldığı yemekte, Albay Ünsal Kızıl organizasyondan dolayı Kaymakam Sarı ve katılımcılara  teşekkür ederek, Arsuz’da çalışmaktan büyük keyif aldığını ve ilçenin her zaman gönlünde farklı bir yeri olacağını ifade etti.

Yeni görev yerinde Kızıl’a başarılar dileyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da  “Ünsal Albayımıza, ilçemizin bir hemşerisi olarak iki yıllık görev süresinde görevini en iyi şekilde yerine getirilmesinin yanı sıra halkımıza gösterdiği güleryüz ve sıcak yaklaşımından dolayı şahsım ve ilçe halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum. 37 yıllık meslek tecrübesi ve vatansever yapısı ile kendisini en iyi makamlarda görmeyi arzu ediyor, bunu ziyadesiyle hak ettiğini düşünüyorum. Kendisine ve ilçemizde öğretmenlik yapan eşi hanımefendiye ve ailesine bundan sonraki yaşamlarında başarı, sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de ilçeye hizmetlerinden dolayı Albay Kızıl’a teşekkürlerini sunarken, kendisini Arsuz’un bir hemşerisi olarak gördüklerini ve kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti. Yemeğin sonunda Kaymakam Sarı günün anasını, Albay Kızıl’a plaket ve hediye takdiminde bulundu.

Bir cevap yazın