Hedef; Her mahallesi yaşanabilir bir İskenderun

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın mahalle ziyaretlerindeki durağı Cırtıman oldu.  AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte Cırtıman Mahallesi Muhtarı Şevket Ergüven ve mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Tosyalı, vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinleyerek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Muhtarların en önemli çalışma arkadaşları olduğunu söyleyen Başkan Fatih Tosyalı, “Amacımız her mahallesi yaşanabilir ve daha güzel bir İskenderun oluşturmaktır. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demen çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz bu süreç içerisinde muhtarlarımızla hep işbirliği içerisinde olduk olmaya devam ediyoruz. Çok şükür şimdiye kadar bu birlik ve beraberlik örnek bir şekilde devam etti. Belediyemizin imkânlarını bütün vatandaşlarımıza eşit şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

Cırtıman Mahallesi Muhtarı Şevket Ergüven ve vatandaşlar ise ziyaretlerinden dolayı başkan Tosyalı’ya teşekkür ederek, talep istek ve önerilerini iletti.

Bir cevap yazın