Karaağaç’ta ‘ATATÜRK’ baştacıdır!

ADD Karaağaç Şubesi tarafından düzenlenen ‘Zafer Yürüyüşü’ dün akşam saatlerinde büyük bir coşkuyla yapıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Karaağaç Şube Başkanı Kemal İşkarak ve yönetim kurulu üyelerinin hazırlıkları sonucunda Atatürk Baskılı tişörtler ve Türk Bayrakları’nın dağıtımıyla Arsuz Belediyesi Karaağaç Hizmet Binasının önünden başlayan ‘Zafer Yürüyüşü’ne büyük bir katılım oldu.

ADD Karaağaç Şubesi’ne kadar devam eden yürüyüş boyunca “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları atılırken, halkın coşkusu görülmeye değerdi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in de katıldığı meşaleli yürüyüşte Mustafa Kemal Atatürk’ün başlarda taşınan resmi ve bayrakların dalgalandığı muhteşem bir tablo oluştu.

Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve minnetle andıklarını söyleyen ADD Karaağaç Şube Başkanı Kemal Işkarak, “Bu anlamlı yürüyüşümüzde başarılı görev anlayışlarıyla desteklerini hissettiren Arsuz Kaymakamı Sayın Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Sayın Asaf Güven ve Arsuz Emniyet Müdürü Sayın Hali Karabacak ile tüm ekip arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Karaağaç’taki mükemmel ‘Zafer Yürüyüşü’ne Arsuz Belediye Meclis Üyeleri Kamil Bülent Keskin, Yusuf Deveci, Rami Köklü, Hamdan Demirkan, Mahmut Şirin, Lokman Canımoğlu, Hasan Arslan ve Mustafa Gökpınar da katıldı.

Karaağaç Mahalle muhtarları Sami Bektaşlı, Bedi Genç, Yusuf Keskin ve İbrahim Deveci’nin yanısıra Gökmeydan Mahalle Muhtarı Eşref Karayün de yürüyüşte dikkat çeken isimlerdi.

Bir cevap yazın