Girişimci kadınlar için kurumlar arası işbirliği

TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu, Ağustos ayı toplantısını İTSO’da gerçekleştirdi. İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur, TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda yeni üretilecek projeler ele alındı.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, ‘Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılar ile amacımız; yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya gelmek, onların fikirleri ile ortak projelerin üretilmesine katkı sağlamak, kadın istihdamına yönelik çalışmalar yapmaktır. Düzenlediğimiz bu toplantılardan ortak projeler de çıkabilmektedir. Kadın Girişimciler olarak yapılacak bu toplantılar ve toplantı sonrasında hayata geçirilecek projelerin ilimiz ve bölgemiz ekonomisine katkı sağlamasını temenni ediyoruz” dedi.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur da TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu yönetimi ile birlikte hayata geçirebilecekleri projelerle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Bir cevap yazın