EXPO Heyeti, Lütfü Savaş’a bakın ne dedi?

Hataylılar’ın sabırsızlıkla bekledikleri ve Hatay’a büyük değer katacak olan EXPO-2021 hazırlıkları tam gaz devam ederken, Hatay’a gelen EXPO Heyeti, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve koordinasyonda görev alacak olan yetkililerle görüştü. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, projede gelinen son durumu heyet üyeleriyle paylaşırken, EXPO’nun kurulacağı alanlarında yol açma çalışmalarının başladığını ifade etti.

 Sadece Hatay’a değil, Türkiye’ye de değer katacak olan EXPO-21 çalışmaları tam gaz devam ederken EXPO Heyeti, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

HBB Başkanı Lütfü Savaş ve yöneticiler, Uluslararası EXPO Uzmanı Sven Stimac ve AIPH Dış İlişkiler Müdürü Treve Evans ile biraraya geldi.

HBB Genel Sekreteri Nighat Tazearslan ve EKPO Koordinatörü Ömer Faruk Çelebi’nin de hazır bulunduğu toplantıda bir değerlendirme yapan Başkan Lütfü Savaş, “EXPO 2021 için yaptığımız çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Projemizin geldiği noktada memnuniyetlerini belirten heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. EXPO 2021 çalışmalarımıza son hız devam ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın