Lütfü Savaş, Hatay turunda bugün Arsuz’u seçti!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, kentin sorunlarını yerinde tespit edip, çözüm üretmek amacıyla ilçelere düzenlediği geziler kapsamında bu kez Arsuz’u ziyaret etti.

İlk olarak, çözüm ortağı olarak gördüğü muhtarlarla kahvaltıda biraraya gelen Başkan Savaş, daha sonra CHP ve İyi Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Arsuz’daki eski ve yeni çok sayıda muhtarla biraraya gelerek, hizmet planlamasını yapan Başkan Savaş, muhtarların hizmet ve çözümlerin üretilmesinde önemli rol oynadıklarını ifade ederek, muhtarların mahalleleriyle ilgili talep ve önerilerini dinledi.

CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir ile Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’in de eşlik ettiği kahvaltıda Başkan Savaş,  Arsuz’da görev süresini tamamlayan mahalle muhtarlarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de, Hatay Büyükşehir Belediyesi koordinesiyle Arsuz’a hizmet etmeye ve sıkıntıları çözme adına çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirtirken, Başkan Lütfü Savaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra, Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe Başkanlığı ve İYİ Parti Arsuz İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe yönetimi ve partililerle buluşan Başkan Savaş, Hatay’ın ve Arsuz’un herşeyin en güzeline layık olduğunu belirterek, ilçenin sorunlarının çözülmesi için gereken herşeyin el birliğiyile yapılacağını dile getirdi.

Bir cevap yazın