Arsuz’lu ikiliden muhteşem bir yaz konseri

Gençlerin eğitim, kültür – sanat – spor alanlarına katkı sunmak amacıyla çalışmalar yapacak olan Arsuz Gönüllüleri ilk etkinliğinde muhteşem bir konsere imza atacak. Arsuz Gönüllüleri ev sahipliğinde, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Belediyesi’nin de desteğiyle Nardüzü Kent Meydanı’nda düzenlenecek olan ücretsiz halk konserinde Arsuz’un müzik tutkunu iki evladı gitarlarıyla sahne alacak. Biri Karaağaç, diğeri Nardüzü Mahallesi’nden olan iki genç yetenek Aksel Asma ve Bediş Kanmaz, 24 Ağustos Cumartesi günü saat:20.30’da repertuarlarındaki en güzel eserleri Arsuzlular için seslendirirken, dinleyenlere muhteşem bir yaz akşamı yaşatacak.

 9 Eylül Üniversitesi Müzik Teknolojisi öğrencisi Aksel Asma ile Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Konservatuar Bölümü öğrencisi Bediş Kanmaz’ın doğup büyüdükleri mahallelerde mükemmel bir sanatsal işbirliğine imza atacağı konser ayrıca işaret diline de çevrilecek.

Arsuz Gönüllüleri öncüsü Taner Kırılmış, konsere müziğe ilgi duyan herkesi davet ederken, biri Karaağaçlı, diğeri Nardüzü’nden olan genç yeteneklerin ikisinin Arsuzlu olmasının yanısıra müziğe olan tutkularıyla da yollarının Nardüzü’nde kesişmesine vesile olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Gençlerin müthiş ikili oluşturduğunu ifade eden Kırılmış, Arsuz Gönüllüleri ve Arsuz sevdalıları olarak pek çok etkinliğe imza atacaklarını da vurguladı.

Bir cevap yazın