Kortların kralı şaşırtmadı!

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu 12 yaş tenis Milli Takımı oyuncusu, Arsuz’un gururu Haydar Cem Gökpınar, Luxor Ortopedi 14 Yaş Yaz Kupası’nda elde ettiği çifte madalya ile bir kez daha göğsümüzü kabarttı.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun İzmir Alaçatı’da düzenlediği 14 yaş Türkiye Turnuvası’nda Hatay’dan Milli Takıma seçilen ilk sporcu olmanın ayrıcalığını yaşayan Gökpınar, teklerde ve çiftlerde birinci olarak çifte kupa ile kortların kralı olmayı başardı.

Teniste rakip tanımayan Arsuzlu raket Haydar Cem Gökpınar, küçük yaşına rağmen kortta adeta devleşirken spor kariyerinde bir kez daha zirve yaptı.

Başarılarını duble kupa ve madalya ile taçlandıran Gökpınar’ın en büyük destekçisi ve başarısındaki gücü babası Arsuz Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdür Vekili İsmail Gökpınar, oğlunun bugünlere gelmesinde emeği geçen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş olmak üzere, Hatay Büyükşehir Belediye Arsuz Bölge Koordinatörü Edip Kaynar, Arsuz  Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Antrenör Mehmet Doğan, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan ve genel menajer Erdal Oktay’a sonsuz teşekkür ederken, Haydar Cem’in daha büyük başarılara imza atacağına ve her turnuvada adını şampiyonlar listesine yazdıracağına inandığını söyledi.

Bir cevap yazın