Hatayspor’da saha şoku!

Yeni sezon öncesi ikinci etap çalışmalarını Erzurum Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdüren Hatayspor, iç sahada oynayacakları ilk maç olan Altınordu’yu Antakya Atatürk Stadyumu’nun sahasının yetişmemesi üzerine Bolu’da konuk edecek.

 18 Ağustos Pazar günü saat: 16.30 da oynanacak olan Hatayspor – Altınorduspor maçıyla ilgili Hatayspor Kulüp Yönetimi’nden sahayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Antakya Atatürk Stadyumu’nda devam eden zemin yenileme çalışmaları nedeniyle ilk maçımız olan Altınordu maçı için, kulübümüz öncelikle bölgemizde bulunan kulüplerle, daha sonra İstanbul ve Ankara’daki kulüplerle görüşmeler yapmış, fakat stadyumların müsaittik durumları ve passolig kriterleri göz önüne alındığında görüşmelerden olumlu sonuçlar alınamamıştır. Türkiye Futbol Federasyonu’yla yapılan görüşmeler neticesinde ilk maçımızın Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanması uygun görülmüştür.”

Bolu’daki maçın ardından iki deplasman maçına çıkacak olan Hatayspor’un 4. haftaki iç saha maçını Antakya’da oynayıp, oynayamacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Bir cevap yazın