Gençlik Merkezi, gençler için var

Gençlere yeni sosyal alanlar yaratmaya çalışan İskenderun Gençlik Merkezi, kendi binasındaki beton futbol sahasını suni çim sahaya dönüştürdü.

6 yıl önce taşındığı binanın beton zeminli futbol sahası ve tenis kortunda zamanla yaşanan aşınmaları Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen proje kapsamında aldığı ödenekle onaran Gençlik Merkezi, Suni Çim Sahayı yaz bitmeden gençlerin hizmetine sundu.

Yeni sahayı bir Futbol Turnuvası ile taçlandırdıklarını dile getiren İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “ Yıllardır merkezimizin futbol sahasına her baktığımda içimden, ‘Keşke biraz daha sağlıklı bir zemin olsa da daha çok genç sahamızdan yararlansa’ diye düşünmeden edemiyordum. Devletimizden aldığımız ödenek sayesinde, şimdi çok daha sağlam ve sağlıklı bir zemine sahip sahamız var. Şükürler olsun ki; artık yaralanmalar çok daha aza inecek ve biz gönül rahatlığıyla sahamızın kapılarını gençlere açabileceğiz. Bu güzel haberi taçlandırmak için de hemen bir Futbol Turnuvası düzenledik ve gençlerimizin mutluluğuna şahit olduk. Gençlerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor ve biz bunun için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tüm gençlerimizi sahamızda antrenman yapmaya davet ediyoruz”  şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın