“Şikâyetlerinizde haksız değilsiniz”

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Karaağaç ve Nardüzü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği toplantıda, vatandaşlardan biraz daha sabır istedi. Altyapı çalışmaları dolayısıyla deforme olan yolların asfaltlama sürecinin uzaması dolayısıyla vatandaşları bilgilendiren Başkan Güven, finansal sorunların çözüme kavuşturulmasında sona gelindiğini ve en kısa sürede  yolların asfaltlanacağını söyledi.

Kendisinin de Karaağaç’ta oturduğunu ve vatandaşın tepkilerinde haksız olmadığını da ifade eden Güven, bütün yolları bizzat kendi aracıyla gezdiğini ve sorunlarını yerinde gözlemlediğini de sözlerine ekledi.

Meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte Karaağaç Ek Hizmet Binasında, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, istek ve şikâyetleri dinleyen Başkan Güven, konuşmasında, “Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Güven, “Hatay Büyükşehir Belediyemiz, kendi sorumluluk alanında olan yollardaki asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bizler de gerekli finansal süreci aşar aşmaz bu konudaki çalışmalarımızı hızlandıracağız. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, özellikle Karaağaç ve Nardüzü yollarının asfaltlanması için gereken finansal sürecin çözülmesi konusunda yoğun bir mesai harcıyoruz ve sorunu çözüme erdirmek üzereyiz. Kendi aracımla bu mahallelerimizdeki en ücra yolu bile gezip ne durumda olduğunu bizzat gördüm. Ben de Karaağaç’ta oturuyorum. Benim de evimin önü asfaltlı değil, kazılmış durumda. Tozdan, yolların bozuk oluşundan şikâyet etmenizi haksız bulmuyorum. Sizden ricam; biraz daha anlayış göstermeniz. En kısa süre içerisinde, özellikle ara yolların asfaltlanması konusundaki çalışmalarımıza başlayacağız ve en hızlı şekilde bitirmeye çalışacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Anlayışınız için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın