‘Biraz Hırs’ şampiyonluk getirdi

Arsuz Belediyesi ve Köylü Spor Tesisleri’nin işbirliği ile gerçekleştirilen “Evvel Temmuz Futbol Turnuvası” kıyasıya mücadale ve hırslı geçen karşılaşmaların ardından sona erdi. ‘Herşey gençler için’ sloganıyla düzenlenen 21 Yaş Altı Futbol Turnuvası’nın final maçında Arsuz’un en iyisi olmak için mücadele eden takımları tek tek eleyen Biraz Hırs Spor, Baklavacı Kuşoğlu Spor’u 4-2 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Köylü Spor Tesislerinde gerçekleştirilen final maçını Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven,  CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Meclis Üyeleri, Gökmeydan Mahalle Muhtarı Eşref Karayün ile birlikte çok sayıda sporsever izledi.

Maçın ardından turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren tüm takımlara kupalarını takdim eden Başkan Asaf Güven, “ İlçemizde, spor anlamında böyle turnuvaların düzenlenmiş olması ve gençlerimizin bu organizasyonlara ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor. Başta şampiyon olan takım olmak üzere, turnuvada mücadele eden tüm takımları tebrik ediyorum. Bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Köylü Spor Tesisleri Sahibi Doğan Köylü, sporun dostluk, barış ve kardeşlik gibi değerlerini yansıtan turnuvaya katılan pırıl pırıl gençlere ve onlara destek olan herkese teşekkür ederek, turnuvada kaybeden olmadığını, herkesin kazandığını söyledi. Gençler arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlayan turnuvaya gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu söyleyen Köylü, spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerinin de altını çizdi.

Konuşmaların ardından turnuvayı şampiyon tamamlayan Biraz Hırs Spor ve ikinci Baklavacı Kuşoğlu’na kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bir cevap yazın