Garnizon Komutanı vedalaştı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Garnizon Komutanlığı’ndan Adana Ordu Evi Müdürlüğüne atanan Kıdemli Albay Cengiz Çoban onuruna veda yemeği düzenledi.

Yaklaşık 8 yıldır Hatay‘da görev yapan ve Arsuz’daki görev süresini dolduran Kıdemli Albay Cengiz Çoban’ın yerine  atanan Uluçınar Eğitim Merkezi Komutanı Deniz Yarbay Ünsal Kızıl, 30 Ağustos’ta Albay rütbesini alarak Arsuz Garnizon Komutanlığı görevini devir alacak.

Çoban için düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Musa Sarı ile Garnizon Komutanı Cengiz Çoban ve eşi Fusun Çoban’ın yanısıra Belediye Başkanı Asaf Güven, Uluçınar Eğitim Merkezi Komutanı Deniz Yarbay Ünsal Kızıl, Jandarma Komutanı Erkan Karakaş, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaymakam Sarı, Albay Cengiz Çoban ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Garnizon Komutanımız başarılı bir şekilde Arsuz’daki görevini tamamladı. Kendisi ile çalışmış olmaktan mutluluk duydum. Diliyorum ki; yeni görevinde de başarılı ve mutlu olur. Kendisine ve eşi hanımefendiye sağlık ve huzur dilerim” dedi.

Garnizon Komutanı Kd. Alb Cengiz Çoban ise düzenlenen veda yemeği için teşekkür ederek, Arsuz ‘da görev yapmış olmaktan mutluluk duyduğunu ve Arsuz’dan güzel anılarla ayrılacağını söyledi.

Kaymakam Sarı, ilçede yaptığı başarılı çalışmalar ve halkla olan sıcak diyaloğundan dolayı Kıdemli Albay Cengiz Çoban’a teşekkür plaketi ve hediye takdim etti.

Bir cevap yazın