Mavi Çocuk, mavi gelecek!

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Hatay’ın en büyük özel anaokulu olan Mavi Çocuk Akademisi, bakanlık müfredatı dışında kendi deneyimli müfredatı ve 10’a yakın branş dersi ile eğitim ve öğretime destek vermeye devam ediyor.

Ailelerin çocukları için ilk tercihleri arasında yer alan ve İskenderun’un başarılı eğitim kurumlarından Mavi Çocuk Akademisi, eğitim bayrağını her alanda dalgalandırarak, uzman kadrosu ile minik öğrencilerini bekliyor.

Yıl boyunca verdiği eğitimlerde öğrencilere her zeminde daha iyi ve daha güzel hizmet vermeyi kendine ilke edinen Mavi Çocuk Akademisi, her branştaki uzman kadrosu ile anne ve babalara güven vererek, çocukların her alanda başarılı olması için tüm çabayı gösteriyor.

Çocuklara sevgi dolu bir dünyanın kapılarını açan Mavi Çocuk Akademisi, küçük yaşta dil eğitimine önem verdiğini yaz okulundaki çocuklara uzman öğretmenler tarafından güvenli ve eğitici bir ortamda evrensel dil olan İngilizce eğitimi vererek gözler önüne serdi.

Çocukların gelişim ihtiyaçları doğrultusunda geniş yelpazeli zengin aktiviteler ve öğrenme tecrübelerini geliştirmek kuvvetlendirici programlarla gerçekleşen yaz okulunda, minik öğrenciler uygulayarak öğrenmenin ayrıcalığını yaşarken, yeteneklerini keşfediyor.

Bir cevap yazın