Arsuz’da çocuklar için spor zamanı

Arsuz Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ‘Yaz Kursları’ yoğun bir katılımla başladı. Yüzlerce çocuğun sporla buluşacağı ve yaz tatilini fırsata dönüştüreceği yaz kurslarının startını Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven verdi.

Kararağaçspor Tesisileri’nde CHP İlçe Başkanı Faik Çekin, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, belediye meclis üyeleri, veliler ve öğrencilerin katıldığı yaz kursları açılış töreninde ilçedeki genç, heyecanlı ve yetenekli sporcu potansiyeli dikkat çekti.

“Çocukların yüzlerindeki mutluluk, en büyük mutluluğumuz”

Yaz kurslarını, çocukların yaz tatilinde güzel vakit geçirirken yeni bilgiler, güzel kazanımlar elde etmesi amacıyla düzenlediklerini ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, “Yaz kurslarımıza ilginin çok fazla olması gerçekten beni çok sevindirdi. Sporla ilgili aktiviteleri çocuklarımızın seviyor olması, istekle geliyor olması, yüzlerindeki sevinç, gülümseme beni çok mutlu ediyor. Ben, kursların dışında da çocuklarımızın, spor yapmaya devam edeceklerine inanıyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Halk Eğitim Müdürümüze, belediye olarak bu kursların oluşumunda emeği geçen arkadaşlarıma ve çocuklarını kurslara getirip götüren anne, babalara teşekkür ediyorum” dedi.

“Eğlenerek, öğrenecekler”

Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ise, “Arsuz’da eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yanısıra sanatsal ve sportif faaliyetleri, Arsuz Belediye Başkanımızla, ilçemizin hemen hemen her mahallesinde, her köşesinde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yazın çocuklarımızın, öğrencilerimizin tatil yaparken bunun yanında eğlenerek, güzel şeyler öğrenmeleri, spor yapmaları bizleri oldukça memnun etmektedir. Arsuz Belediyesi ile birlikte yaptığımız protokol çerçevesinde, yaz kurslarının açılışını gerçekleştirdik. Ben öncelikle Arsuz Belediye Başkanımıza, çalışma arkadaşlarına ve bu kursların gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Güven, protokol üyeleri ile birlikte spor faaliyetlerinin yapıldığı sahalara geçerek, öğrencilerle vakit geçirdi.

Bir cevap yazın