Beşi bir yerde transfer

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezon öncesi 5 futbolcuyu daha renklerine bağladı. Turuncu – mavi formada ter döken Hasan Kaya ile de yeniden anlaşmaya varan kulüp yönetimi, 5 futbolcu için İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda imza töreni düzenledi.

Kurduğu güçlü kadroyla yeni sezona hazırlanan 5 Temmuz İskenderunspor’a güç katacak olan sporcuların imza törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Ahmet Keskin, 5 Temmuz İskenderunspor As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Teknik Direktör Hıdır Özdemir ile yardımcıları katıldı.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, futbolcularla tanışmasının ardından yaptığı konuşmada, “İmkanlarımız dâhilinde iyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Sizlere vereceğimiz her kuruşun hesabından İskenderunlular bilgi sahibi olacaktır” dedi.

Daha sonra, Aydınspor’dan Okan Aslan (Sol bek oyuncusu -27 yaşında ), Ceyhanspor’dan Erdi Yıldırım (Kanat Oyuncusu -22 yaşında), Kilis Belediyespor’dan Nevres Demir (Orta saha oyuncusu-22 yaşında), Adana Kürkçülerspor’dan Berk Ortak (Stoper oyuncusu-22 yaşında) ile iç transferde de Hasan Kaya kendilerini turuncu-mavili renklere bağlayan imzayı attı.

Bir cevap yazın