İskenderun için iki önemli istişare toplantısı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Muhtarlarla Buluşma ve Güvenlik İstişare Toplantısı’nın ardından ‘Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı’nı düzenledi. İlçede düzenli olarak gerçekleşen bu toplantılar sayesinde Kaymakam Yönden, yetkililerle sorun ve ihtiyaçlar üzerinde istişare de bulunulurken, devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında da değerlendirme yaptı.

İTSO Toplantı Salonunda; ilgili/yetkili kurum yöneticileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Kaymakam Yönden, mahallelerin genel durumu, asayiş ve güvenlik işleyişi ile sorun ve ihtiyaçlarına yönelik muhtarlardan bilgi alırken, sorunların çözümü için de yetkililere talimat vardı.

Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Doç.Dr.Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Müdürü Mehmet Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Volkan Yeter, Milli Emlak Müdürü Adil Zülkadir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Eğitim olmazsa olmazımız!

Kaymakam Yönden, daha sonra Nuri Üysen Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı’nda okul binasını gezerek, fiziki ve araç-gereç yeterliliği bakımından inceleme yaptı.

İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz’ın katıldığı toplantıda, Kaymakam Yönden ayrıca okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri, öğrenci velileri ve mahalle muhtarının sorun ve ihtiyaçlarını dikkatle dinledi.
Nuri Üysen Ortaokulu idarecileri tarafından okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgi aktarımı yapılmasının ardından, toplantı devlet okullarının genel durumu hakkında çok yönlü bir değerlendirme yapılmasıyla son buldu.

Bir cevap yazın