Transferde imzalar peş peşe atıldı

Erzurum kampına devam ederken transferde hareketli gün geçiren Spor Toto 1. Lig temsilcilerinden Hatayspor, defans oyuncuları Soner Örnek ve Mehmet Tayfun Dingil, sol bek Caner Hüseyin Bağ ve tecrübeli forvet Mirkan Aydın’la sözleşme yeniledi. Dış transferde ise geçen sezon Denizlispor forması giyen sağ bek oyuncusu Furkan Şeker’i kadrosuna dahil eden bordo-beyazlı takım, bu beş futbolcuyla 2 yıllığına sözleşme imzaladı.

İç transferde günü yoğun geçiren Hatayspor, son olarak takımdan ayrılması muhtemel görülen forvet oyuncusu Mirkan Aydın’la yeniden masaya oturarak sözleşme imzaladı. Gün içinde iç transferde Soner Örnek ve Mehmet Tayfun Dingil ile anlaşan Hatayspor’da, takımın yıldız isimlerinden Caner Hüseyin Bağ ile gerçekleşen imza törenine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan ve Başkan Vekili Aydın Toksöz katıldı.

Hatayspor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, ” Kendilerini Hatayspor’umuzun renklerine bağlayan imzayı atan başarılı sporcularımız 2 sene daha takımımızın formasını giyecek. 1+1 yıl olarak imzalanan sözleşmeler futbolcumuza ve tüm Hatayspor ailesine hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Bir cevap yazın